In aceasta pagina ai acces la cursul / cursurile pe care le-ai achizitionat.

Pentru a parcurge cursul dorit da click pe butonul - Acceseaza cursul.

Cursuri din abonament

CURS: Leadership Advice

Din acest curs vei afla care sunt cele mai importante lucruri pe care dacă le incluzi în leadershipul tău, vei şti cum să rezolvi majoritatea problemelor de care te loveşti în mod frecvent în conducerea oamenilor şi cum să-ţi duci echipa la următorul nivel.

Accesează cursul

CURS: Motivarea angajaţilor în companiile româneşti

Angajații reprezintă pilonul principal al unei afaceri iar un lider responsabil va avea întotdeauna grijă de motivarea acestora. Dacă îţi doreşti să afli cum să-ţi motivezi angajaţii după o strategie clară astfel încât să ai o echipă implicată şi productivă, urmăreşte acest curs. Ţi-am pus la dispoziţie metode şi strategii testate de recompensare financiară şi non-financiară la care am ajuns interacţionând cu lideri, manageri şi proprietari de afaceri din peste 25 de industrii în ultimii 10 ani.

Accesează cursul

CURS: Lider remarcat echipa fantastică

Indiferent dacă eşti manager sau lider, conducerea eficientă a unei echipe implica pe de o parte să-ţi dezvolţi calităţile unui lider, iar pe de altă parte, să le adaptezi trendului actual de evoluţie în leadership. Cu cât evoluţia ta va fi la un nivel mai ridicat cu atât îţi va fi din ce în ce mai uşor să conduci şi să obţii rezultate din ce în ce mai mari. Parcurge acest curs şi află care sunt cele mai importante 8 lucruri în dezvoltarea ta ca lider şi în conducerea eficientă a unei echipe. Profită chiar acum de noi şanse de evoluţie profesională şi financiară!

Accesează cursul

CURS: Cum scoţi afacerea din criza

Contextul actual ţi-a afectat afacerea şi nu mai ştii ce să faci pentru a o redresa? Urmăreşte cursul pentru a afla cum să îţi adaptezi, stabilizezi şi reconstruieşti businessul şi cum poţi să obţii avantaje competitive faţă de concurenţă. Profită de oportunităţile pieţei şi accelerează creşterea afacerii tale!

Accesează cursul

CURS: Cum să vinzi mai mult şi mai repede indiferent de tipul afacerii

Dacă în acest moment consideri că ai cele mai bune produse sau servicii şi totuşi nu reuşeşti să vinzi, îţi recomand să analizezi care ar putea fi cauzele şi să-ţi regândeşti strategia de promovare. Acest curs de marketing porneşte de la noţiuni de bază şi ajunge la un nivel care să-ţi ofere posibilitatea dezvoltării unei strategii de promovare şi vânzare eficiente, adaptată afacerii tale. În plus, primeşti şi 50 de soluţii creative de promovare pe care le poţi aplica chiar şi în perioade dificile în industrii precum: Horeca, Imobiliare, Fashion, Educaţie, Mici producători, etc.

Accesează cursul

CURS: Surse de finanţare a unei afaceri

Vrei să începi o afacere dar nu ai suficienți bani? Sau ai deja o afacere dar vrei să atragi finanţare pentru dezvoltarea acesteia? Urmăreşte acest curs şi află care sunt principalele surse de finanţare a unei afaceri şi cum să alegi cea mai potrivită soluţie indiferent de stadiul în care te afli cu businessul tău.

Accesează cursul

CURS: Cum recrutezi şi menţii angajaţi valoroşi în firma ta

Situaţia economică, schimbările din piaţa muncii sau apariţia competitorilor sunt factori ce pot influenţa în mod neaşteptat un business. Angajații unei companii reprezintă cea mai importantă resursă, tocmai de aceea, este necesar să ştii cum să selectezi oamenii potriviţi care să aducă plus valoare afacerii tale. Urmăreşte cursul şi află principii şi metode eficiente de recrutare, strategii pentru a reduce fluctuaţia de personal şi cum să dezvolţi o cultură organizaţională sănătoasă în firma ta.

Accesează cursul

CURS: Managementul Timpului

Managementul timpului a devenit una dintre marile provocări ale zilelor noastre şi asta pentru cei mai mulţi dintre noi! Urmăreşte acest curs şi descoperă 6 instrumente de eficientizare a timpului pe termen scurt, mediu şi lung, plus 5 soluţii prin care să eviţi multitasking-ul.

Accesează cursul

INSTRUMENT: Cum să construieşti un plan de afaceri eficient

Indiferent dacă îţi doreşti să începi o afacere sau dacă vrei să obţii o finanţare, ai nevoie de un plan de afaceri. Planul de afaceri te ajută să începi afacerea în mod corect iar dacă ai deja una, îți asigură o creștere sustenabilă. Practic, planul de afaceri te ajuta să cunoşti principalele repere în dezvoltarea afacerii şi astfel să poţi verifica dacă te afli sau nu pe direcţia corectă. Urmăreşte cursul şi află cum să-ţi creezi un plan de afaceri eficient.

Accesează cursul

INSTRUMENT: Cum să creşti strategic profitul companiei

În acest curs ţi-am prezentat cea mai eficientă formulă de vânzări pe care o poţi aplica indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale pentru a-ţi creşte în mod strategic numărul de clienţi, cifra de afaceri şi profitul. Practic, această formulă sta la baza oricărei afaceri şi o poţi aplica indiferent dacă vinzi produse de birotica, programe software, servicii de consultanţă, echipamente tehnice, etc. În plus, vei primi şi un fişier PDF cu 130 de exemple de promovare pe care le poţi aplica în afacerea ta pentru a-ţi accelera vânzările.

Accesează cursul

Webinarii / Q&A

În acestă secțiune vom încărca periodic Webinarii Premium, sesiuni de consultanță și Q&A.

Accesează webinariile

Podcast - Dezvoltare personală

În acestă secțiune vom încărca periodic podcasturi înregistrate în care vom trata cele mai importante subiecte din zona de dezvoltare personală.

Accesează podcasturile