12/12/2022   LASA UN COMENTARIU  
Feng shui casa: Cum se face analiza unei locuințe? Cristina Groza

În acest articol vom discuta despre feng shui și despre cum ne ajută să ne organizăm energiile din jurul nostru, astfel încât să ne simțim confortabil în casa noastră și mai mult decât atât, să stimulăm prosperitatea și starea de bine.

Înainte de a achiziționa sau închiria un apartament, ar fi bine să-i cunoaștem energiile. Iar pentru a face trecerea de la teorie spre o înțelegere aplicată în practică, ai ocazia sa urmărești gratuit în videoul de mai jos un Studiu de caz în care Cristina Groza analizează un apartament drăguț, cochet, tineresc, vesel și atrăgător. Vom vedea dacă energiile sunt benefice și dacă vom avea interes pentru acest apartament.

Cristina Groza este singurul Maestru Acreditat IFSA în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditați din Europa.

 

Modulul video de mai jos este extras din Masterclass-ul de Feng Shui – Cristina Groza.

Pe de-o parte ne dorim să-ți venim în ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în curs.

 

Acum ai ocazia să obții acces la cel mai complex și mai complet curs de feng shui, util oricărei persoane care urmărește să trăiască în deplină armonie cu Universul. Cristina ne devăluie structurat și pe înțelesul tuturor, ce este nevoie să știi despre această artă.

MasterClass-ul conține 22 de lecții video, are o durată de 7 ore și este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

 

Din acest curs feng shui vei afla:

  • Ce este Feng Shui;
  • Sfaturi practice pe care le poți pune în practică;
  • Remedii pentru anul curent;
  • Analiza unor spații reale;
  • Vei învăța despre cercul nașterii și cercul distrugerii;
  • Vei ști cum să nu fii atacat de propriile alegeri, de culorile preferate sau de formele din jurul tău;
  • Noțiuni importante în arta Feng-Shui.

 

Dacă îți dorești să afli mai multe informații despre acest Masterclass te invit să accesezi butonul plasat sub videoul de prezentare.

 

 

Alte articole recomandate:

Astrograma natala: Exemplu de interpretare – Cristina Demetrescu

Ce este Yoga și cum ne ajută – Denis Dochioiu

Exercitii pilates acasa – Set complet de exerciții – Sara Bucurescu

Meditatie pentru somn liniștit – Denis Dochioiu (Yoga)

Pasiunea in cuplu dispare? Află ce să faci de la expertul nr1 în lume

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un raspuns

  1. Cum poate feng shui să influențeze atmosfera și estetica unui apartament, în special în contextul tineresc, vesel și atrăgător? visit us Telkom University