09/12/2022   LASA UN COMENTARIU  
Meditatie pentru somn liniștit – Denis Dochioiu (Yoga)

Trăim vremuri grele și pline de neliniști. Stresul este la tot pasul. Avem nevoie de ceva pentru a ne elibera de tot stresul de peste zi și ce este mai potrivit decât o meditatie pentru somn liniștit.

Denis Dochioiu, specialist în educație yoga, ne arată cum ne putem elibera de toate grijile și stresul cotidian, înainte de culcare, printr-o simplă meditatie pentru somn. Cu ajutorul tehnicilor Yoga putem să ne îmbunătățim atât starea sufletească, cât și starea fizică.

 

Modulul video de mai jos este extras din Masterclass-ul de Yoga cu Denis Dochioiu.

Pe de-o parte ne dorim să-ți venim în ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în acest curs.

 

 

Denis Dochioiu, Master Trainer & Teacher te invită să iei parte la un Masterclass unic, unde vei avea ocazia să descoperi tehnicile esențiale de yoga și meditație de care ai nevoie pentru a practica chiar la tine acasă.

Acest MasterClass conține 43 de lecții video, are o durată de 7 ore și este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

 

Rareori ai ocazia să întâlnești pe cineva calificat, credibil, instruit, corect, practicant experimentat, astfel încât să ai șansa de a primi o informație cât mai corectă, cât mai clară cât mai credibilă, dintr-o sursă de încredere.

Denis Dochioiu formează profesori de yoga în India și este specialist educație în yoga și meditație iar la Sattva Yoga Academy din India (listată ca numărul 1 life changing în lume), predă în cadrul training-urilor de 200H, 300H și 500H.

 

În acest MasterClass de Yoga:

  • Primești Clase de Yoga complete pe care le poți face acasă: detensionarea spatelui, detensionarea umerilor, detensionarea șoldurilor, Acceptare, Anxietate, etc
  • Primești Mediații ghidate: pentru Somn Liniștit, Încredere în Sine, Vindecare, Eliberare de stres, etc
  • Poți face pas cu pas împreună cu Denis posturi yoga esențiale (ASANE): Salutul Soarelui, Încăllzire articlulară, Aliniament Posturi cheie, Relaxare finală, etc)
  • Primești informații și tehnici de respirație : pentru calmarea sistemului nervos, pentru liniștirea minții, pentru echilibrarea minții, pentru creșterea nivelului de energie, pentru activarea sistemului limfatic, etc
  • Primești explicații și Tehnici de meditație personală și meditație ghidată
  • Primești informații privind echipamentul de care ai nevoie pentru a practica Yoga acasă
  • Afli cum îți structurezi corect practicile Yoga

 

Dacă îți dorești să afli mai multe informații despre acest Masterclass te invit să accesezi butonul plasat sub videoul de prezentare.

Alte articole recomandate:

Ce este Yoga și cum ne ajută cu Denis Dochioiu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *