DATE IDENTIFICARE:

Denumirea societăţii: S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L.

Sediul social: Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judeţ Galaţi

Numărul din registrul comerţului: J17/1760/2021

Codul de identificare fiscală: 45138357

Capital social: 200 Ron

Punctul lucru: Orice oraş/orice ţară

Cont bancar: RO54 RNCB 0141 1712 3547 0001, deschis la BCR

Telefon: 0755 134 053

Email: office@mentoria-hub.ro

S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. vă oferă acces la site şi utilizarea site-ului: www.mentoria-hub.ro, sub rezerva cunoaşterii şi acceptării în totalitate a acestor termeni şi condiţii. Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui produs sau serviciu de coaching / training pus la dispoziţie, dumneavoastră sunteţi de acord să respectaţi aceşti termeni şi condiţii.

Acest site este deţinut de S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L., societate cu sediul în Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judeţul Galaţi şi funcţionează conform legislaţiei române în domeniul său de activitate.

Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L., respectiv termenii „ www.mentoria-hub.ro”sau „site” pentru a ne referi la Platforma Mentoria Hub.


1. CE ESTE MENTORIA HUB

Mentoria-hub.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri, servicii de coaching / training și resurse educaţionale pe diverse domenii de activitate.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților resurse cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului.

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a resurselor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina resursele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu resurse actualizate, ori pentru care a expirat dreptul de difuzare. Prin urmare, societatea nu poate garanta menținerea constantă a tuturor resurselor pe www.mentoria-hub.ro.

Înaintea ștergerii unui curs, Mentoria Hub va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare disponibile și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.


2. CONDIŢII DE UTILIZARE SITE

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului este necesară crearea unui cont de utilizator. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă recomandăm să asiguraţi securitatea parolei contului. Un cont de utilizator asigură accesul în platformă unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele contului dvs. de autentificare unei terțe persoane.

În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. Administratorul site-ului (www.mentoria-hub.ro) nu sunt responsabili pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice postare de pe site, indiferent de forma pe care o îmbracă (comentariu, înregistrare, imagine) care conține un limbaj nepotrivit, erori de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să creeze o stare de disconfort clienților și vizitatorilor.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții precum și în orice situație în care Societatea are suspiciunea rezonabilă despre utilizarea cu rea credință a Site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor resurse pe site-ul www.mentoria-hub.ro.


3. CUM PLASEZI O COMANDĂ PE MENTORIA HUB

Pentru a comanda un produs / serviciu trebuie urmaţi 5 paşi:

Pasul 1: Adăugaţi produsul dorit în Coș.

Pasul 2: Veți fi direcţionat în pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde:

 • Sunt afișate produsele / serviciile adăugate în coş;
 • Aveți posibilitatea să modificați cantităţile sau să renunţați la unul sau mai multe produse / servicii;
 • Aveți posibilitatea să adaugați un Cod de reducere.

În funcţie de situaţie, dați click pe butonul „Actualizează coşul” sau „Aplică cuponul”. După ce ați urmat aceşti pasi dați click pe butonul „Continuă comanda”.

Pasul 3: Veți fi direcţionat în pagina de completare a datelor de facturare pentru (PF sau PJ).

După completarea corectă a datelor şi Acceptul termenilor şi condiţiilor şi Politicilor de confidenţialitate, dați click pe butonul „Pasul următor”.

Pasul 4: Veți fi direcţionat în pagina cu Sumarul comenzii în care aveți acces la:

 • numărul de comandă;
 • data comenzii;
 • totalul de plată;
 • metoda de plată;

După ce v-ați asigurat că totul este în regulă, dați click pe butonul – „Trimite comanda”;

Pasul 5: Veți fi redirecţionat în procesatorul de plăţi NETOPIA mobilPay pentru a efectua plata în siguranţă deplină. În procesatorul de plăţi NETOPIA mobilPay va trebui să completati datele cardului, apoi să dați click pe butonul „Plătesc în siguranţă”.

Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.


4. PLATA. FACTURARE. LIVRARE

Plata pentru accesul în platforma de cursuri online pe baza de abonament sau achiziția unui serviciu de coaching / training de pe Mentoria Hub se poate face folosind oricare dintre variantele de mai jos:

 1. Plată cu cardul: se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină, prin serviciul MobilPay.
 2. Transfer bancar sau Ordin de plata folosind datele de mai jos:
 • Nume firma: S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L.
 • Cont bancar: RO54 RNCB 0141 1712 3547 0001, deschis la BCR
 • Codul de identificare fiscală: 45138357

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a abonamentului. Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata este recurentă. Abonamentul clientului are activată plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comandă. Recurența se poate opri în orice moment din contul clientului.

Clientul înțelege și este de acord cu faptul că sumele reprezentând abonamentul achiziționat pot varia în funcție de diverse promoții, reduceri acordate Clientului în unele luni de abonament sau în funcție de alte modificări a prețului aferent abonamentului.

S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. va emite către Client o factură pentru produsele și serviciile de coaching / training livrate. În acest sens, Clientul are obligaţia de a furniza societăţii S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. toate informaţiile necesare emiterii facturii, conform legislaţiei în vigoare. Factura va fi trimisă Clientului în format electronic după efectuarea plății produselor /serviciilor comandate.

LIVRARE

Programele şi Produsele Mentoria Hub se livrează exclusiv electronic. Orice alte produse livrate pe suport fizic sunt considerate un cadou și nu fac parte obligatorie din produsul de bază.

Fiecărui client cu plata confirmată i se va crea un cont în cadrul platformei www.mentoria-hub.ro. Clientul va primi acces la produsul comandat imediat ce am procesat plata. În general poate dura câteva minute. Vom trimite automat un e-mail care conţine link-ul către pagina de logare în platformă împreună cu datele de logare.


5. GARANŢII / DREPTUL DE RETRAGERE

Întrucât satisfacţia clienţilor este importantă pentru noi, beneficiați de garanţii pentru produsele și serviciile de coaching / training comercializate de S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. printr-o simplă notificare pe adresa de e-mail office@mentoria-hub.ro.

Vom prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai scurt timp posibil, astfel încât dvs. să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea anumitor date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod SWIFT, titular cont, alte informaţii). În cazul în care nu furnizaţi datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

Garanţie servicii de Coaching / Training:

Dacă pe parcursul procesului de coaching clientul doreşte să renunţe la şedinţele plătite în avanas, indiferent de motiv, societatea S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L., se obligă să restituie clientului contravaloarea şedinţelor neefectuate, în termen de 14 zile din momentul înștințării.

Garanţie 100% Money Back – platformă de cursuri online pe baza de abonament:

În ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de mentoria-hub.ro, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului abonamentului în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că mentoria-hub.ro este un site de produse si servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.


6. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulată prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Utilizatorul / Clientul declară și înțelege că Societatea şi administratorul Site-ului nu pot fi traşi la răspundere în niciun caz şi în niciun mod pentru veridicitatea şi validitatea Conţinutului livrat de către colaboratorii/trainerii platformei mentoria-hub.ro. prin intermediul cursurilor, serviciilor de coaching / training și a resurselor educaţionale. Întreaga răspundere pentru originalitatea, corectitudinea şi acuratețea informațiilor transmise aparține în totalitate trainerilor / colaboratorilor. Orice pretenții, reclamații sau sesizări formulate de către utilizatori / clienți în legătură cu conținutul și/sau modalitatea de transmitere a informațiilor se vor îndrepta direct împotriva colaboratorilor, societatea S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L neavând nicio responsabilitate în acest sens.

S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L., nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură şi nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăţilor cu cardul și nu este responsabilă pentru niciun fel de eroare şi/sau fraudă decurgând din sau în legătură cu acest serviciu. Totuşi, deşi serviciile de plată sunt oferite şi dirijate în totalitate şi în mod independent de către furnizorul nostru NETOPIA SRL – MobilPay, S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L., va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariţiei acestor erori şi/sau fraude.


7. RECLAMAŢII

Orice nemulţumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comandă efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente şi alte asemenea, ne va fi comunicată prin email la adresa office@mentoria-hub.ro.

Nemulţumirea dvs vă fi înregistrată şi veţi primi un răspuns în scris, pe adresa de email menţionată cu ocazia aducerii la cunoştinţa noastră a nemulţumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declara că este de acord să nu facă publice aceste nemulţumiri (pe reţelele de socializare, media sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului, partenerilor si companiei prin aceste acţiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data achiziționării produsului sau serviciului din cadrul platformei Mentoria Hub.


8. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Site-ul www.mentoria-hub.ro şi toate elementele acestuia (cursuri, videouri, texte, grafica web, etc.) sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Administratorul site-ului www.mentoria-hub.ro îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral conţinutul acestuia, fără înştiinţarea prealabilă a utilizatorilor.

Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site.


9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, consultați secțiunea Politica de protecție a datelor de pe site-ul nostru. Click aici


10. NEWSLETTER

Cu ocazia creării unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.


11. FORŢĂ MAJORĂ

Nici una dintre părţile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/şi de executarea în mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligaţii care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzată de forţă majoră, aşa cum este definită de lege, din motive independente de părţi.

Partea care invocă forţa majoră este obligată să notifice celeilalte părţi, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului şi să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecinţelor lui.


12.  LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între proprietarul site-ului şi Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eşec, să fie supuse instanţelor competente.


13. DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către S.C. PRO SKILLS TRAINING & COACHING S.R.L. sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.


14. MESAJE ȘI CONTACT

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email office@mentoria-hub.ro.

Vă multumim!