Felicitări pentru înscriere!

În câteva minute vei primi linkul de acces pe adresa ta de e-mail!
Dacă nu găsești e-mailul în Inbox verifică în Spam sau Promotions.

ÎN CONTINUARE ŢI-AM PREGĂTIT O SURPRIZĂ!

Pentru doar 15 minute poți profita de oferta specială și primești acces instant la toate cursurile Premium disponibile.

Vreau acces la toate cursurile cu 5 Lei / 14 zile
După cele 14 zile de testare doar 49 Lei / lună - (mai ieftin decât o masă în oraș);
Poți renunța oricând îți dorești direct din contul tău. Nu există clauze pe care să le respecţi sau taxe de reziliere;
Garanție: Primești banii înapoi dacă nu ești pe deplin mulțumit/ă;
Diplomă: La sfârșitul fiecărui curs;
Vezi mai jos lista de cursuri disponibile⬇️

Grabeste-te! Oferta expira in:

La ce cursuri online primești acces în Mentoria Hub?

În Mentoria Hub ai acces la cursuri online atent selectate, bazate pe experienţă practică. Conţinutul prezentat în aceste cursuri este actual, explicat pas cu pas şi uşor de aplicat. Beneficiezi de know-how valoros, strategii, exemple şi instrumente care au fost testate şi funcţionează. Toate acestea te vor ajuta să câştigi timp, bani şi energie, evitând metoda încercare – eroare.

CURS: Motivarea angajaţilor în companiile româneşti

500lei

(Primești acces la curs în platformă)

Angajații reprezintă pilonul principal al unei afaceri iar un lider responsabil va avea întotdeauna grijă de motivarea acestora. Dacă îţi doreşti să afli cum să-ţi motivezi angajaţii după o strategie clară astfel încât să ai o echipă implicată şi productivă, urmăreşte acest curs. Ţi-am pus la dispoziţie metode şi strategii testate de recompensare financiară şi non-financiară la care am ajuns interacţionând cu lideri, manageri şi proprietari de afaceri din peste 25 de industrii în ultimii 10 ani.

Vezi cuprins

CURS: Lider remarcat echipa fantastică

200lei

(Primești acces la curs în platformă)

Indiferent dacă eşti manager sau lider, conducerea eficientă a unei echipe implica pe de o parte să-ţi dezvolţi calităţile unui lider, iar pe de altă parte, să le adaptezi trendului actual de evoluţie în leadership. Cu cât evoluţia ta va fi la un nivel mai ridicat cu atât îţi va fi din ce în ce mai uşor să conduci şi să obţii rezultate din ce în ce mai mari. Parcurge acest curs şi află care sunt cele mai importante 8 lucruri în dezvoltarea ta ca lider şi în conducerea eficientă a unei echipe. Profită chiar acum de noi şanse de evoluţie profesională şi financiară!

Vezi cuprins

CURS: Cum scoţi afacerea din criză

200lei

(Primești acces la curs în platformă)

Contextul actual ţi-a afectat afacerea şi nu mai ştii ce să faci pentru a o redresa? Urmăreşte cursul pentru a afla cum să îţi adaptezi, stabilizezi şi reconstruieşti businessul şi cum poţi să obţii avantaje competitive faţă de concurenţă. Profită de oportunităţile pieţei şi accelerează creşterea afacerii tale!

Vezi cuprins

CURS: Cum să vinzi mai mult şi mai repede indiferent de tipul afacerii

300lei

(Primești acces la curs în platformă)

Dacă în acest moment consideri că ai cele mai bune produse sau servicii şi totuşi nu reuşeşti să vinzi, îţi recomand să analizezi care ar putea fi cauzele şi să-ţi regândeşti strategia de promovare. Acest curs de marketing porneşte de la noţiuni de bază şi ajunge la un nivel care să-ţi ofere posibilitatea dezvoltării unei strategii de promovare şi vânzare eficiente, adaptată afacerii tale. În plus, primeşti şi 50 de soluţii creative de promovare pe care le poţi aplica chiar şi în perioade dificile în industrii precum: Horeca, Imobiliare, Fashion, Educaţie, Mici producători, etc.

Vezi cuprins

CURS: Surse de finanţare a unei afaceri

200lei

(Primești acces la curs în platformă)

Vrei să începi o afacere dar nu ai suficienți bani? Sau ai deja o afacere dar vrei să atragi finanţare pentru dezvoltarea acesteia? Urmăreşte acest curs şi află care sunt principalele surse de finanţare a unei afaceri şi cum să alegi cea mai potrivită soluţie indiferent de stadiul în care te afli cu businessul tău.

Vezi cuprins

CURS: Cum recrutezi şi menţii angajaţi valoroşi în firma ta

200lei

(Primești acces la curs în platformă)

Situaţia economică, schimbările din piaţa muncii sau apariţia competitorilor sunt factori ce pot influenţa în mod neaşteptat un business. Angajații unei companii reprezintă cea mai importantă resursă, tocmai de aceea, este necesar să ştii cum să selectezi oamenii potriviţi care să aducă plus valoare afacerii tale. Urmăreşte cursul şi află principii şi metode eficiente de recrutare, strategii pentru a reduce fluctuaţia de personal şi cum să dezvolţi o cultură organizaţională sănătoasă în firma ta.

Vezi cuprins

CURS: Managementul Timpului

200lei

(Primești acces la curs în platformă)

Managementul timpului a devenit una dintre marile provocări ale zilelor noastre şi asta pentru cei mai mulţi dintre noi! Urmăreşte acest curs şi descoperă 6 instrumente de eficientizare a timpului pe termen scurt, mediu şi lung, plus 5 soluţii prin care să eviţi multitasking-ul.

Vezi cuprins

CURS: Cum să construieşti un plan de afaceri eficient

100lei

(Primești acces la curs în platformă)

Indiferent dacă îţi doreşti să începi o afacere sau dacă vrei să obţii o finanţare, ai nevoie de un plan de afaceri. Planul de afaceri te ajută să începi afacerea în mod corect iar dacă ai deja una, îți asigură o creștere sustenabilă. Practic, planul de afaceri te ajuta să cunoşti principalele repere în dezvoltarea afacerii şi astfel să poţi verifica dacă te afli sau nu pe direcţia corectă. Urmăreşte cursul şi află cum să-ţi creezi un plan de afaceri eficient.

Vezi cuprins

INSTRUMENT: Cum să creşti strategic profitul companiei

100lei

(Primești acces la curs în platformă)

În acest curs ţi-am prezentat cea mai eficientă formulă de vânzări pe care o poţi aplica indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale pentru a-ţi creşte în mod strategic numărul de clienţi, cifra de afaceri şi profitul. Practic, această formulă sta la baza oricărei afaceri şi o poţi aplica indiferent dacă vinzi produse de birotica, programe software, servicii de consultanţă, echipamente tehnice, etc. În plus, vei primi şi un fişier PDF cu 130 de exemple de promovare pe care le poţi aplica în afacerea ta pentru a-ţi accelera vânzările.

Vezi cuprins

În plus mai primeşti:

Incalculabil

Acces la cel puțin un curs nou în fiecare lună;

Acces la instrumente de lucru 100% aplicabile, ghiduri, chestionare de evaluare pe care le poţi printa;

Strategii şi metode în pastile scurte care funcţionează;

Sesiuni de Q&A;

Acces la webinarii pe cele mai HOT subiecte ale momentului din dezvoltare personală şi profesională.

Vezi cuprins

Grabeste-te! Oferta expira in:

Fă următorul pas către obiectivele tale personale și profesionale cu Mentoria Hub!

Înscrie-te în Mentoria Hub şi dezvoltă-ţi abilităţile rapid şi interactiv urmând cursuri atent selectate bazate pe experienţa a mii de ore de practică. Totul este explicat pas cu pas şi uşor de aplicat.

În plus, beneficiezi şi de Garanţia Money Back pentru 14 zile pentru a te convinge de toate acestea!

Vreau acces la toate cursurile cu 5 Lei / 14 zile