Motivarea angajatilor Vizionează

CUM SĂ AI O ECHIPĂ MOTIVATĂ ȘI IMPLICATĂ

Format Video
Durată lecție 8:29

Motivarea angajaţilor reprezintă chiar şi pentru antreprenorii de succes o adevărată provocare! Fără motivare nu poţi construi o echipă performantă, întrucât primii angajaţi care îţi vor pleca din firmă, vor fi cei mai buni oameni pe care îi ai.

Urmărește această lecţie video și află o metodă eficientă prin care să-ţi motivezi non-financiar membrii echipei pentru a crește nivelul de implicare.

Motivarea angajatilor Vizionează

CUM SĂ CÂȘTIGI ÎNCREDEREA ECHIPEI PE CARE O CONDUCI

Format Video
Durată lecție 7:24

Dacă nu urmezi o strategie clară prin care să câştigi încrederea echipei în tine ca lider, influenta îţi va scădea continuu până vei pierde implicarea oamenilor.

Parcurge acestă lecţie video şi află care sunt cele mai importante 8 lucruri în dezvoltarea ta ca lider şi cum poți câştiga încrederea oamenilor pe care îi conduci.

Motivarea angajatilor Vizionează

CUM SĂ REDUCI FLUCTUAȚIA DE PERSONAL

Format Video
Durată lecție 10:06

Dacă eşti antreprenor, manager sau lider cel mai probabil la un moment dat te-ai confruntat şi tu cu pierderea angajaţilor buni. Însă, dacă rata de fluctuație din firma ta este mare, te vei confrunta mereu cu o mulţime de cheltuieli şi instabilitate.

Urmărește lecția video şi află care sunt top 7 strategii pentru reduce fluctuația de personal.

Motivarea angajatilor Vizionează

CUM SĂ ÎȚI EFICIENTIZEZI TIMPUL

Format Video
Durată lecție 10:27

Managementul timpului a devenit una dintre marile provocări ale zilelor noastre şi asta pentru cei mai mulţi dintre noi!

Dacă ești coplesit de task-uri si simti ca nu ai niciodata timp liber, parcurge lecția video și află o metodă eficientă de organizare a timpului pe care eu o folosesc de mulţi ani şi o includ în programe de dezvoltare profesională.

Motivarea angajatilor Vizionează

CUM SĂ OBȚII AVANTAJE COMPETITIVE ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ

Format Video
Durată lecție 11:48

De multe ori, ceea ce face diferenţa între eşec şi succes într-o afacere este tocmai abilitatea antreprenorului de a de a se adapta rapid la schimbările ce apar în piaţă. În general, aceste schimbări au capacitatea de a-ţi influenţa businessul şi este întotdeauna bine să fii pregătit pentru ele.

Urmăreşte lecţia video şi descoperă cum să-ţi adaptezi afacerea în situaţii dificile pentru a obţine avantaje competitive faţă de concurenţă.

Motivarea angajatilor Vizionează

PLAN DE AFACERI EFICIENT - TOP 11 ELEMENTE DE CARE SĂ ȚII CONT

Format Video
Durată lecție 7:22

Un plan de afaceri te ajută să cunoşti principalele repere în dezvoltarea afacerii şi astfel poţi verifica dacă te afli sau nu pe direcţia corectă cu business-ul tău.

Parcurge lecția video și află 11 elemente esențiale care te vor ajuta să-ți construiești un plan de afaceri eficient.

Motivarea angajatilor Vizionează

TOP 3 RECOMANDĂRI ÎNAINTE DE A SOLICITA O FINANȚARE PENTRU AFACEREA TA

Format Video
Durată lecție 9:39

Cu toţii suntem conştienţi că demararea unei afaceri sau dezvoltarea acesteia, în majoritatea situaţiilor necesită investiţii semnificative. Şi probabil că, nu de puţine ori, te-ai gândit şi tu să apelezi la diverse surse de finanţare pentru a trece la următorul nivel cu afacerea ta.

Urmăreşte lecţia video şi află care sunt Top 3 recomandări de care să ţii cont înainte de a solicita o finanţare.

Motivarea angajatilor Vizionează

CELE MAI FRECVENTE GREȘELI ÎN MARKETING PE CARE LE FAC ANTREPRENORII

Format Video
Durată lecție 5:10

Statisticile spun că peste 50% dintre Startup-uri falimentează în primii 5 ani. Daca vrei să pui bazele unei afaceri noi sau deja deții una, este necesar să știi ce greșeli poți evita.

Parcuge lecția video și află care sunt Top 15 greșeli pe care le fac antreprenorii în marketingul afacerii lor.